Internet & Kabel-tv

Internet og kabel-tv

Der er etableret fibernet i alle ejendommens lejligheder i et samarbejde med Andels.net, som holder til på Østerbro. Det er op til jer selv, om I vil indgå aftale med Andels.net om levering af internet.

Ejendommens internetforbindelse er i januar 2020 blevet opgradreret til 1000/1000 Mbit.

Prisen for de 1000/1000Mbit er 120 kr. pr. md. inkl. moms. Med leje af premium router 150 kr. pr. md.

Nye brugere skal betale 250 kr. i startgebyr.

Jeres nuværende router kan fortsat bruges, og ny indstilling er ikke nødvendigt.

Hvis der er spørgsmål eller man har brug for at kontakte dem i forhold til router eller optimering af Wi-Fi, kan man kontakte deres support-afdeling på: 36 92 62 32 eller support@andels.net.

Router kan købes eller lejes hos Andels.net, men kan også findes på nettet til priser mellem 457 – 650 kr, så prøv at forhandle med Andelsnet om at få routeren til 499 kr. inkl. moms ved afhentning hos dem. Det er den pris, som de øvrige beboere har betalt. Købes routeren hos Andels.net er den konfigureret, men skal afhentes hos dem på Østerbro. Køber I routeren et andet sted, kan I møde op hos Andels.net. routeren og får den konfigureret gratis.Du kan også selv konfigurere den ved hjælp af de oplysninger, som du modtager fra Andelsnet.

Kabel-tv
Der er installeret fællesantenneanlæg med tilslutning YouSeee A/S, som står for service af anlægget. Der kan tilsluttes trådløs router til anlægget, men du tegner selv abonnement vedrørende internet, anskaffelse af router og valg af tv-programmer med YouSee eller en anden udbyder.