Beboerlokale & Gæsteværelse

Askholm råder over et beboerlokale med tilhørende køkken og toiletter, som er godkendt til ca. 40-45 personer. Beboerlokalet er forsynet med AV-projektor og musikanlæg, borde og stole. I køkkenet er der køleskab, fryser, gaskomfur og opvaskemaskine samt service og køkkeninventar m.m. Der er to toiletter i tilknytning til beboerlokalet.

Endvidere et gæsteværelse med dobbeltseng, skrivebord, cafebord, tre stole samt toilet (ikke bad) og garderobe. Du skal selv medbringe sengelinned og håndklæder.

Beboerlokalet og gæsteværelset er beliggende på Thad Jones Vej 2, 2450 København SV.

UDLEJNING
Leje af beboerlokale og gæsteværelse sker ved henvendelse til ejendomskontoret via e-mail: ek-askholm@kab-bolig.dk

Når du har reserveret, får du et giro-kort fra ejendomskontoret.

Vær opmærksom på, at reservation af lokalet først kan bekræftes, når KAB har modtaget indbetalingen. Leje skal være betalt senest 5 dage efter reservationen, ellers bortfalder reservationen.

Lejen er baseret på, at du afleverer lokalerne rydeligt og rengjort.

Som et forsøg og for at begrænse administrationen skal der ikke længere betales depositum ved leje af beboerlokale og gæsteværelse. I stedet stiller Gårdlauget Askholm en garanti svarende til det tidligere fastsatte depositum.
Gårdlauget har dog ret til at gøre evt. erstatningskrav gældende over for lejer ved manglende rengøring, ødelagt inventar og/eller skader på gæsteværelse og beboerlokale.

AFBESTILLING
Hvis du har bestilt lokalet og alligevel ikke får brug for, kan lejen tilbagebetales efter følgende regler:
Leje for hverdage tilbagebetales, hvis du giver besked senest 14 dage før udlejningsdatoen.
Leje for weekend tilbagebetales, hvis du giver besked senest 1 måned før udlejningsdatoen.