Seneste nyt vedr. tyveri i parkeringskælderen

Vi har gennemset videoen og kan se, at den pågældende mandsperson kl. 17.04 i går smutter ind i parkeringskælderen på en knallert forsynet med nummerplade samtidig med en bil kører ind.

Han parkerer sit køretøj på parkeringsplads 57 eller 58 og går en runde i kælderen formentlig for at finde noget at stjæle. Han tager et bilbatteri fra en af parkeringspladsen, og styrthjelmen fra en scooter, som han bytter ud med sin egen og efterlader den gamle hjelm ved kælderindgangen til elevatoren til Thad Jones Vej 2.

Han kommer senere tilbage og tager en Christiana-cykel fra børnehavens parkeringsplads (det er formentlig her den efterladte lås stammer fra). Han kører frem til porten og parkerer den. Han læser skiltet på sidedøren til parkeringskælderen, opgiver i første omgang at komme ud ad denne vej, da han ikke kan komme ud med christiania-cyklen. Venter på, at nogen skal komme ind, så han kan komme ud af porten med cyklen. Men det ender med, at han efterlader Christiania-cyklen i kælderen og på sin knallert kører ud af sidedøren med sin nyerhvervede sorte styrthjelm på hovedet kl. 17.18, næsten samtidig kommer der en bil ind ad porten.

Der er gode billeder af ham og muligvis kan man også identificere nummerpladen på knallerten. Check lige om I mangler noget på jeres parkeringsplads og giv os besked.

Den pågældende er ca. 30 år gammel, ca. 180-184 cm høj, bærer fuldskæg, Er iklædt sorte bukser og en sort jakke med hætte. På jakken er der lodrette brune striber ved lommerne og og ved kraven. Hvis nogen vil kigge på billedet, så giv os besked, da vi ikke må lægge billedet ud på internet.