Program for gårdfest og Langbordsfest 17. august 2019


Kl. 14.30 Reception i anledning af præsentation af fotoudstillingen “A stranger is a friend you have not met yet” med fotografier af Claus Andersen i Askholms Gård. 12 familier fra Askholm fortæller om deres liv og vejen til Askholm.
Kl. 15.00 Klovnen Joye optræder i Askholms gård for børn og barnlige sjæle.
Kl. 16.00 Børnelege v. Aksana Palevich.
Kl. 17.00 Marie Carmen Koppel med Anders Koppel og Lars Harboe giver koncert på bryggen ud for Dexter Gordons Vej 9 samtidig med afslørringen af 5 kanalers navne, som får navne efter nulevende musikere og sangere bosat på Sluseholmen.
Kl. 18.00-23.59. Husbådelauget Bryg(g)en afholder Langbordsfest på Sluseholmen for Sluseholmere med fællesspisning, aktiviter, musik og dans. Tilmelding skal ske til husbådelauget og koster 20 kr pr. person til dækning af velkomstdrink, som betales ved arrangementet.
Husbådelauget langbordsfest
Der er fri adgang til alle arrangementer.
Arrangementet lægger op til, at man selv medbringer mad og drikkevarer, men dem, som ikke ønsker at medtage mad, men kun drikkevarer, kan bestille en siciliansk buffet fra buffetkompagniet.
 Menuen fremgår af nedestående link:
siciliansk-buffet
Koster 140 kr. pr. person inkl. brød og smør. Børn under 12 år halv pris.
Bestilling og betaling skal ske senest søndag den 11. august via MobilePay til Jørgen Green på tlf. 23 43 50 40, som står for bestillingen.